Färsbiff i panna

Snabb, enkel och god färsrätt i stekpannan.

400 g

Köttfärs

1 tsk Örtsalt
1 krm Svartpeppar
1½ msk Potatismjöl
1 dl Mjölk
1 msk Smör
2½ dl Mellangrädde
1 msk Soja
Tillbehör: Hackad lök
Persilja
Soja

Blanda färsen med örtsalt, peppar, potatismjöl och mjölk.

Bryn smöret i en stor stekpanna, platta ut färsen direkt i så att den täcker hela pannan.

Stek i 4 minuter, dela i 4 delar, vänd och stek 4 minuter till.

Ta upp biffarna och skölj eventuellt ur pannan. Häll i grädde och soja i pannan och rör om.

Lägg tillbaka biffarna i pannan och låt dem puttra i 3-4 minuter.

Servera med potatis och valfria tillbehör.

Tillbaka